Contact

Home / Contact

Contact met Easy Riders Vietnam


Heb je misschien een vraag over:

Bagage
Zelf rijden
Geldigheid rijbewijs
Weersomstandigheden
Type accommodaties
Reizen met kinderen

Hier vind je de antwoorden op de meest gestelde vragen. Vul gerust het contactformulier in als je een andere vraag hebt.

  Je Easy Rider tour online boeken: hoe werkt het?


  Achterop de motor bij een Easy Rider is een must-do in Vietnam. Je zoekt en boekt je vlucht online, je regelt je overnachtingen online… waarom niet ook alvast je Easy Rider tour? Dan is het wel fijn om precies te weten wat je kunt verwachten. Komt ie: een Easy Rider tour in 3 simpele stappen.

  1. Boek online

  Geen onderhandeling over duur, inhoud en prijs. Kies je favoriete tour en boek deze ongestoord online, voor jouw gewenste vertrekdatum. Je betaalt 10% vooruit en de rest direct aan je Easy Rider op de dag van vertrek.

  2. Let’s go!

  Tussen 8 en 9 uur ‘s ochtends haalt onze Easy Rider je op bij je accomodatie. Je bagage wordt in waterdichte tassen op de motor gebonden, jij krijgt beschermende kleding en een motorhelm. Klaar voor een avontuur?

  3. Genieten onderweg

  Geen gerace of gesjees – via binnenwegen maak je kennis met authentiek Vietnam. We stoppen regelmatig: bezienswaardigheden, even de benen strekken of (lokaal!) eten en drinken. Je tour eindigt bij de accomodatie van jouw keuze.