Onze Easy Riders
Mr Vu
Easy Rider

Mr Vu begon in 1991 als Easy Rider. Nog steeds neemt hij met veel plezier toeristen mee achterop zijn motor om ze kennis te laten maken met het echte Vietnam.


Mr Ty
Easy Rider

Mr Ty, ook wel bekend als Mr T of Mr Tee, is een Easy Rider van het eerste uur. Met een grote grijns op zijn gezicht toert hij door heel Vietnam - het liefst door de Mekong Delta.


Mr Ben
Easy Rider

Menig dame vindt het geen enkel probleem om zich achterop de motor stevig vast te grijpen aan onze gespierde Easy Rider Mr Ben, die sinds 2010 deel uitmaakt van ons team.


Mr Hoa
Easy Rider

Deze jongen leert snel! Binnen een dag zal Easy Rider Mr Hoa je bedanken of welterusten wensen in je eigen taal.Mr Tuan
Easy Rider

Mr Tuan is een van de langste Vietnamezen die je zult tegenkomen. Deze vriendelijke motorgids doet zijn werk na negen jaar nog dagelijks met veel plezier.


Mr Lam
Easy Rider

Gestationeerd in Nha Trang, maar actief in heel Vietnam. Easy Rider Mr Lam zorgt al meer dan een decennium voor mooie motoravonturen.


Mr Jean
Easy Rider

Met bijna twintig jaar ervaring als Easy Rider kent Mr Jean het Vietnam buiten de gebaande paden op zijn duimpje. Ask him anything!


Mr De
Easy Rider

Waar Easy Rider Mr De is, is gezelligheid. Altijd in voor een geintje, maar gefocust op de motor. Mr De is met zijn vier jaar ervaring een van onze jongere gidsen.Mr Giang
Easy Rider

Een van onze nieuwste aanwinsten is Mr Giang. Deze jonge Easy Rider is ontzettend leergierig en lacht altijd. Naast Engels spreekt hij een klein woordje Spaans - hij oefent graag met je!


Mr David
Easy Rider

Met Mr David krijg je 17 jaar aan ervaring als Easy Rider. Deze gids leidt je moeiteloos langs de meest interessante bezienswaardigheden in Vietnam, die je op eigen houtje nooit had kunnen ontdekken.