Tours vanuit Danang

Home / Tour

Ja, Danang heeft een vliegveld. Maar of je nu in noordelijke of in zuidelijke richting reist… er is zo veel te zien en te doen onderweg! Met een Easy Rider rijd je vanuit Danang bijvoorbeeld in een dag over de Hai Van Pass naar keizerlijk Hue. Onderweg verken je de betoverende grottentempels in de Marble Mountains en geniet je van prachtige stranden aan de uitgestrekte kustlijn van Vietnam.

Of bezoek de indrukwekkende Golden Bridge met de reusachtige stenen handen en de Hai Van Pass in één tour: een volle dag op pad met een Easy Rider vanuit Danang, waarbij je eindigt in Hue.

Misschien kom je net uit Hue en wil je naar het zuiden… rijd mee van Danang naar Dalat in 5 dagen, waarbij je door de Centrale Hooglanden over prachtige bergwegen reist. Te veel? Spring achterop in Danang en stap van de motor aan het strand van Quy Nhon of Bai Xep voor wat serieuze ontspanning.

Alle onderstaande tours vanuit Hoi An kun je ook starten vanuit Danang. Onze Easy Riders halen je op bij jouw accommodatie in Danang – voor dezelfde prijs.