Tours vanuit Hoi An

Home / Tour

De beste manier om het pittoreske Hoi An te verlaten, nadat je avond na avond onder de lantaarns in de oude stad hebt gewandeld, is… met de motor! Vanuit Hoi An rijd je met een Easy Rider over de Hai Van Pass naar keizerlijk Hue. Onderweg verken je de betoverende grottentempels in de Marble Mountains en wandel je langs het strand aan de uitgestrekte kustlijn van Vietnam.

Of bezoek de indrukwekkende Golden Bridge met de gigantische stenen handen en de Hai Van Pass in één tour: een volle dag vanuit Hoi An – Easy Rider plezier die eindigt in Hue.

Zin in avontuur? Spring achterop de motor en ga naar Phong Nha met een van onze meerdaagse Easy Rider tours, het national park waar je een de grootste grottenstelsels ter wereld bezoekt. Onderweg verken je in de Demilitarized Zone (DMZ) verschillende beroemde bezienswaardigheden uit de Vietnamoorlog.

Misschien kom je net uit Hue en ga je naar het zuiden… een van onze best verkopende tours gaat van Hoi An naar Dalat in 5 dagen, waarbij je door de Centrale Hooglanden over prachtige bergwegen gaat. Te veel? Spring achterop in Hoi An en stap van de motor aan het strand van Quy Nhon of Bai Xep voor wat serieuze ontspanning.