Vietnam met de auto

Home / Vietnam met de auto

Auto met chauffeur in Vietnam

Wel geïnteresseerd in een bijzondere ervaring in Vietnam, maar liever niet op de motor? Al onze tours zijn ook per auto, four-wheel drive (4WD) of luxe minibusje met chauffeur te ondernemen. Zo kun je comfortabel en veilig Vietnam verkennen. Uiteraard worden deze tours geleid door onze ervaren gidsen: de Easy Drivers.

De autotours zijn geschikt voor groepen vanaf twee personen. Als slechts een deel van de groep met de motor wil reizen is het in de meeste gevallen ook mogelijk een combinatie van motor en auto te organiseren, zodat de groep niet gesplitst hoeft te worden (al mogelijk bij groepen vanaf vier personen).

Ook vanuit de auto zul je nauwelijks snelweg zien, want Vietnam heeft veel meer te bieden buiten de gebaande paden. Een Easy Driver gidst je moeiteloos door het land, met talloze stops bij lokale families, ongerepte natuur, fantastische eetstalletjes en adembenemende tempels en historische plaatsen.

Prijzen en boeken

In onderstaande tabel staan de prijzen voor onze autotours, afhankelijk van het aantal personen en het aantal reisdagen. Er geldt een toeslag per persoon per dag op de prijzen van de reguliere motortours. Omdat wij onze motoren in eigen bezit hebben kunnen we voor de motortours lagere tarieven hanteren.

Interesse in een tour met de auto door Vietnam? Geef via het contactformulier de gewenste tour en het aantal personen aan ons door, dan maken wij voor u een persoonlijke boekingspagina aan.

Kan ik zelf autorijden in Vietnam?
Een auto huren in Vietnam is alleen mogelijk met een Vietnamese chauffeur. Zelf autorijden in Vietnam mag helaas niet. Dit komt doordat een Nederlands rijbewijs en het in Nederland afgegeven internationaal rijbewijs niet geldig zijn in Vietnam.Kan ik een auto met chauffeur huren en zelf de route bepalen?
Nee, tevens verzorgen wij geen transfers van/naar het vliegveld of tussen bestemmingen.

Prijzen voor reizen met de auto door Vietnam

Aantal personen of specifieke routeLengte tourMeerprijs (aanvullend op prijs motortour)
2 of 3 personen1 tot 3 dagen+€35 per persoon per dag
2 of 3 personen4 tot 7 dagen+€40 per persoon per dag
4 tot 10 personen1 tot 7 dagen+€25 per persoon per dag
Hué naar Hoi An (min. 2 personen)1 dag+€30 per persoon per dag
Hoi An naar Hué (min. 2 personen)1 dag+€30 per persoon per dag

Ervaringen van anderen


 • In vier dagen ben ik, achterop bij Mr. De, van Ho Chi Minhstad naar Dalat gereden. Tijdens de rit zijn we regelmatig gestopt bij plantages, fabrieken en bezienswaardigheden. Op deze manier ben ik op plekken in Vietnam geweest waar je zonder gids nooit gekomen was. Mr. De heeft me ook kennis laten maken met de heerlijkste Vietnamese gerechten. Elke keer koos hij weer een plek uit om te eten waar je als ‘normale’ toerist niet naar binnen was gestapt. Ik heb locals ontmoet en heb geslapen op prachtige locaties. Mr. De wist me veel over het land te vertellen, ik voelde me veilig achterop en het was heel gezellig! Echt een dikke aanrader!
  Suus G.
  maart 2019
  -
 • We hadden een geweldige trip gehad met Mr. Khoang. We hadden wat weinig tijd, maar de Easy Riders hebben de perfecte trip bedacht, zodat het voor ons alsnog mogelijk werd om met hen op pad te gaan! Geweldig avontuur, tot in de puntjes verzorgd en super goede gidsen. We hebben van alles gezien, vaak onderweg gestopt en overal uitleg over gekregen. Super! Echt een aanrader!
  Charlotte H.
  maart 2019
  -
 • Together with a very nice Dutch couple I had the most amazing trip during my Vietnam travels. The very professional and nice drivers Ben, Huong and San showed us the real and authentic Vietnam with lots of humor and knowledge. Every single minute I enjoyed this well organised and off the beaten track trip. If you have plans to travel from Hoi An to Dalat by motorbike, you definitely should book a trip with these guys! It is absolutely worth the money.
  Veronique S.
  januari 2019
  -
 • Waarom zou je boeken? - je wilt echt wat leren over de cultuur; - je wilt het prachtige landschap echt ervaren (niet vanuit een bus); - je hoeft geen culinaire tocht te doen in Hoi An, want deze Easy Riders weten waar je lekker lokaal kunt eten en niet onbelangrijk goed geprijsd; - je wilt wat Vietnamees leren praten (wij zijn niet verder gekomen dan aftellen om te proosten) - wat ons brengt bij het volgende punt; - je wilt guides die je echt proberen te vermaken en zich eenvoudig aanpassen aan de klant. In ons geval ook een drankje op zijn tijd (rijstwijn, drankspel, rijstwijn, lol); - je krijgt ongelooflijk veel te zien, proeven en ervaren!
  Chantal R.
  januari 2019
  -
 • Zojuist terug van de 3-daagse trip van Ho Chi Minh naar de Mekong Delta, GEWELDIG! Mr. Ben heeft me het lokale leven van Vietnam laten zien, wat ik anders niet had gezien. Als ik het nog eens mag doen, zou ik zelfs de 6-daagse trip van Dalat naar de Mekong Delta doen.
  Janine D.
  december 2018
  -
 • Heel veel dingen gezien onderweg met uitleg en het uitzicht was echt prachtig! Onderweg wordt er vaak genoeg gestopt om even de benen te strekken en weer wat van de omgeving te zien. Ik zou het zeker iedereen aanraden om te doen want het is een super ervaring.
  Karlijn V.
  november 2018
  -
 • I spent the day on the back of my guide Mr. Viet, who toured me around from Hoi An to Hué. [..] Overall, the service of the company and Mr. Viet was great; we had a perfect schedule, not rushed in any way - it was a perfect full day. I felt very safe in the overwhelming Vietnam traffic. Driving this pass and the country side was an experience I will never forget.
  Giel V.
  november 2018
  -
 • Geweldige tour gehad met onze Easy Riders Mr. Nath en Mr. Chinh. Echt een top duo! Veel humor en kennis over de omgeving. [..] De tocht van Hoi An naar Phong Nha is trouwens echt een aanrader. [..] Veel mooie uitzichten en interessante verhalen over de oorlog. Vooral het stuk van Khe Sanh naar Phong Nha is erg bijzonder: 240 km door de jungle en bijna geen toerist te zien!
  Daan B.
  oktober 2018
  -

Populaire Routes

Bekijk onze meest geboekte tours

Waarom voor ons kiezen?


Beleef het samen

Een eigen auto voor jou en je partner, groep of gezin. Geniet samen van authentiek Vietnam met een ervaren, lokale gids - op jullie eigen tempo.

Plan vooruit

Begin je unieke Vietnamervaring waar en wanneer jij wilt. We halen en brengen je naar je accommodatie. Of de haven, bus, trein of het vliegveld.

Comfortabel

Veiligheid en comfort staan voorop. Onze ervaren chauffeurs rijden in goed onderhouden auto's met airconditioning en alle ruimte voor jou en je bagage.