Vraag & Antwoord

Home / Vraag & Antwoord

Je Easy Rider tour online boeken: hoe werkt het?


Achterop de motor bij een Easy Rider is een must-do in Vietnam. Je zoekt en boekt je vlucht online, je regelt je overnachtingen online… waarom niet ook alvast je Easy Rider tour? Dan is het wel fijn om precies te weten wat je kunt verwachten. Komt ie: een Easy Rider tour in 3 simpele stappen.

1. Boek online

Geen onderhandeling over duur, inhoud en prijs. Kies je favoriete tour en boek deze ongestoord online, voor jouw gewenste vertrekdatum. Je betaalt 10% vooruit en de rest direct aan je Easy Rider op de dag van vertrek.

2. Let’s go!

Tussen 8 en 9 uur ‘s ochtends haalt onze Easy Rider je op bij je accomodatie. Je bagage wordt in waterdichte tassen op de motor gebonden, jij krijgt beschermende kleding en een motorhelm. Klaar voor een avontuur?

3. Genieten onderweg

Geen gerace of gesjees – via binnenwegen maak je kennis met authentiek Vietnam. We stoppen regelmatig: bezienswaardigheden, even de benen strekken of (lokaal!) eten en drinken. Je tour eindigt bij de accommodatie van jouw keuze.

Meest gestelde vragen over Easy Rider toursDit zijn de meest gestelde vragen over alleen of met een groep op pad gaan met Easy Rider:

Hoe ziet een reisgezelschap tijdens een tour eruit?
Kan ik aansluiten bij een andere groep?
Is een Easy Rider tour geschikt voor groepen?


Dit zijn de meest gestelde vragen over Easy Rider tours met kinderen:

Kunnen kinderen mee tijdens een tour?
Is reizen door Vietnam veilig?
In welk type accommodaties verblijven we?

Waarom voor ons kiezen?


Geen gedoe

Niet onderhandelen over de duur, inhoud en prijs van een tour op straat of in een gammel kantoortje. Browse, kies en boek jouw tour ongestoord online!

Plan vooruit

Begin je motoravontuur waar en wanneer jij wilt. Onze Easy Riders halen en brengen je naar je accommodatie. Of de haven, bus, trein of het vliegveld.

Veiligheid voorop

Op de motor draag je een helm en beschermende kleding voor je bovenlichaam en je knieën – ook als je achterop zit bij een Easy Rider. Jouw veiligheid staat voorop.